БЛОГ

Пробіотики та пребіотики захистять наш організм від інфекцій.

2020.04.16 | Нет комментариев

 

Під час карантину наше самопочуття багато в чому залежить і від роботи кишківника.

Тому як і чим харчуватись – це немало важливо.

Непогано мати в себе вдома чи в холодильнику свіжі фрукти овочі ягоди, свіжий кефір, йогурт, сир…

Авокадо має багато клітковини і добре впливає на роботу кишківника та зниження ваги.

Ананас має велику кількість бромелаїна, котрий розщеплює білки на амінокислоти.

Квашені овочі, а особливо капуста мають корисні бактерії, які поєднуються з ферментами і сприяють роботі травної системи: запобігають здуттю живота, утворенню газів, запорам, діареї та болю у шлунку.

Ківі – скарбниця вітаміну С.

Часник і цибуля добре підтримають імунітет.

Насіння льону — джерело омега-3 жирних кислот, незамінних для здоров’я серця та мозку. А також насіння льону покращує діяльність кишківника.

Яйце на сніданок непогано непогано вгамує голод і є джерелом білку.

Фабрика Hankintatukku Oy  виробляє ряд препаратів, які спроможні підтримати, підсилити та збалансувати роботу мікрофлори кишківника.

Препарати «Колонік плюс молочнокислі бактерії» (“Colonic Plus”), Колонік плюс ензими (Colonic Plus Entsyymi), Колонік плюс Liver Cleanser (підтримка роботи печінки та органів травлення ), Колонік плюс Bower Soother( підтримка роботи органів травлення).

 

  …. Стануть в пригоді всім, а особливо тим, хто хоче покращити своє самопочуття та захистити свій організм від інфекцій, позбутися здуття живота, врятуватися від запорів чи діареї або пом’якшити негативні наслідки після прийому антибіотиків.

Дальше →

Вітамін С — імунна підтримка

2020.04.15 | Нет комментариев

Вітамін С має виправдану репутацію щодо імунної підтримки. Ми не можемо говорити про імунітет, не беручи до уваги цінність вітаміну С. Як і цинк, вітамін С — це найважливіший мікроелемент, який ми повинні отримувати з раціону. Він відіграє важливу роль в імунітеті, діючи як антиоксидант, посилюючи функцію імунних клітин і підтримуючи протизапальні функції в організмі. Отже, дефіцит вітаміну С може призвести до порушення імунної функції та більшої сприйнятливості до інфекцій. Проведено сотні досліджень, які вивчали роль вітаміну С в імунітеті. Дослідники дійшли до висновку, що харчові добавки з вітаміном С можуть запобігати респіраторним інфекціям.

Для кращого засвоєння краще приймати Вітамін С кілька разів на день в менших дозах під час їжі.

Не забувайте, що вітамін С ніколи не накопичується в організмі, так як є водорозчинним і його надлишок виводиться з сечею. Тому ваш раціон повинен включати продукти багаті на цей вітамін.

Висновок: Для міцного імунітету необхідне достатнє споживання вітаміну С. Щоб досягнути достатню кількість вітаміну С у своєму раціоні, приймайте дві-три менші дози вітаміну щодня.

 

Найкраще звернутись до свого лікаря і отримати професійну пораду в прийомі будь яких препаратів, конкретну пораду для вас. Будьте здорові!

 

 

С
Дальше →

Вітамін D захистить Ваші дихальні шляхи

2020.04.15 | Нет комментариев
 

Добавка вітаміну D може захистити ваші дихальні шляхи.

Дослідження показують, що люди з оптимальними концентраціями вітаміну D мають меншу ймовірність перенести застуду та інші інфекції дихальних шляхів, ніж ті, які мають низький вміст вітаміну D. Систематичні дослідження показують, що добавка вітаміну D здатна захистити людей від гострих інфекцій дихальних шляхів (також звичайної застуди). Крім того, було виявлено, що інфекції верхніх дихальних шляхів прямо пропорційно пов’язані з рівнем вітаміну D у сироватці крові (тобто у міру зниження рівня вітаміну D у сироватці крові, ваш шансу на зараження зростає.

Отже: Оптимальний рівень вітаміну D може бути захисним від респіраторних інфекцій. Проконсультуйтесь з лікарем і приймайте вітамін D щодня.

Дальше →

ЦИНК ТА ІНФЕКЦІЇ

2020.04.15 | Нет комментариев
 

Цинк відіграє важливу роль в імунітеті людини.

Низький або дефіцитний рівень цинку суттєво впливає на здатність імунної системи функціонувати, внаслідок чого збільшується ризик зараження та спроможність захворіти, включаючи і на пневмонію. Дослідження зв’язку між дефіцитом цинку в організмі і звичайною застудою виявили, що прийом цинку протягом 24 годин після перших ознак застуди може скоротити його тривалість та зробити симптоми менш вираженими.

Чоловікам і жінкам потрібно 11 мг і 8 мг цинку на день відповідно. Він міститься насамперед у червоному м’ясі та морепродуктах, особливо устрицях та молюсках. Цинк також міститься в рослинних джерелах, таких як цільнозернові та бобові, але в набагато менших кількостях і з меншою абсорбцією, ніж у продуктах тваринного походження. Таким чином, вегетаріанці та люди похилого віку піддаються особливому ризику недостатнього споживання цинку через дієту.

 Тривалий прийом цинку зазвичай безпечний для здорових дорослих людей, якщо добова доза знаходиться під встановленою верхньою межею 40 мг. Прийом, що перевищує 40 мг, може спричинити дефіцит міді та неврологічні проблеми. Більшість добавок та препаратів на основі цинку на основі цинку пропонують рівні вище цієї верхньої межі, тому будьте уважні та радьтесь з лікарями ще до того, як починаєте приймати харчові добавки з цинком.

Отже, лікарі радять, якщо у вас виникли проблеми із задоволенням ваших щоденних потреб у цинку або ви відчуваєте ознаки застуди, приймайте 25 мг цинку на день. Більшість добавок випускається у вигляді 50 мг, тому радять ділити дозу на два, перш ніж приймати.  

 

Найкраще звернутись до свого лікаря і отримати професійну пораду в прийомі будь яких препаратів, конкретну пораду для вас. Будьте здорові!

 

Дальше →
© FinVitamin Украина 2015-2019