Під час карантину наше самопочуття багато в чому залежить і від роботи кишківника.

Тому як і чим харчуватись – це немало важливо.

Непогано мати в себе вдома чи в холодильнику свіжі фрукти овочі ягоди, свіжий кефір, йогурт, сир…

Авокадо має багато клітковини і добре впливає на роботу кишківника та зниження ваги.

Ананас має велику кількість бромелаїна, котрий розщеплює білки на амінокислоти.

Квашені овочі, а особливо капуста мають корисні бактерії, які поєднуються з ферментами і сприяють роботі травної системи: запобігають здуттю живота, утворенню газів, запорам, діареї та болю у шлунку.

Ківі – скарбниця вітаміну С.

Часник і цибуля добре підтримають імунітет.

Насіння льону — джерело омега-3 жирних кислот, незамінних для здоров’я серця та мозку. А також насіння льону покращує діяльність кишківника.

Яйце на сніданок непогано непогано вгамує голод і є джерелом білку.

Фабрика Hankintatukku Oy  виробляє ряд препаратів, які спроможні підтримати, підсилити та збалансувати роботу мікрофлори кишківника.

Препарати «Колонік плюс молочнокислі бактерії» (“Colonic Plus”), Колонік плюс ензими (Colonic Plus Entsyymi), Колонік плюс Liver Cleanser (підтримка роботи печінки та органів травлення ), Колонік плюс Bower Soother( підтримка роботи органів травлення).

 

  …. Стануть в пригоді всім, а особливо тим, хто хоче покращити своє самопочуття та захистити свій організм від інфекцій, позбутися здуття живота, врятуватися від запорів чи діареї або пом’якшити негативні наслідки після прийому антибіотиків.